Mallistosta poistuneet

Tyyppien historiaa – vanhoja, valikoimasta poistuneita malleja

Näitä malleja/värejä ei voi enää tilata verkkokaupasta – jos ihan välttämättä haluat jonkin näistä, laita sähköpostia: materiaalien varastotilanteen mukaan joitain malleja voidaan vielä valmistaa tilauksesta.
Kaikki kuvien vanhat mallit on käsin tehtyjä (kuten kaikki mallit edelleenkin!), pääosin ylijäämä- ja roskismateriaaleista (mm. ylijäämänahkapalat, kierrätetyt ketjut, ylijäämävaneripalat)

Joidenkin kohdalla korumallin ‘lanseeraus’ (vuosi, jolloin malli tuli myyntiin tai demo julkaistiin somessa) mainittu suluissa.

Tyypit ei elä sesonkien mukaan – uusia malleja julkaistaan pitkin vuotta ja mallit on myynnissä ’tilanteen mukaan’ eli esim. ylijäämämateriaaleista valmistetut korut niin kauan, kuin materiaalierää on jäljellä. Jotkin mallit on olleet mukana Tyyppien alusta asti, mutta esim. materiaaleja, kuvia ja värejä on päivitetty vuosien varrella. Suosituista malleista saatetaan tehdä myös uusia väriversioita sesongeittain ja saatavilla olevien materiaalien mukaan.

Where Tyypit started from – part of our history
Old products from previous seasons.
All these old models are handmade (as all Tyypit products still are!), mostly from recycled and surplus materials like surplus leather pieces from furniture industry, recycled chains, etc.

Tyypit do not live by the season – new models are launched during the year and some models made from surplus are available as long as there’s material left.