Leveä nahkaranneke | Rusetti

35,00

Huomioi, että nahkatuotteet valmistetaan aina tilauksesta ja siksi niiden toimitusaika on pidempi, kuin muiden tuotteiden.
Jos tilaat nahkatuotteita lahjaksi ja tuotteilla on kiire, mainitse siitä erikseen kassalla Kommentit-kentässä! (Näin voidaan jo ennakkoon arvioida ehtiikö tuotteet haluttuun päivämäärään.)

Leveä ylijäämänahasta valmistettu rannekoru nepparikiinnityksellä.
Mustaa nahkaa, koristeena musta nahkarusetti.
Rannekkeen leveys 4,5 cm, rusetin koko 3 x 5 cm.
Käyttösuositus: nepparin yläpuoli tulee ranteen alapuolelle ja ’nostetaan’ kiinni -> pitkä lipare jää ranneluun patin päälle ja estää nahan venymisen luun mukaan. Toisinpäin laitettuna lipare jää peukalon puolelle.

Rannekkeen ympärysmitta vakiokoossa 19 cm – sopii ranteenympärykselle, joka on mittanauhalla mitattuna n. 17-18cm.

Huomioi, että rannekkeen leveydestä johtuen se saattaa tuntua hiostavalta: siksi ranneketta ei suositella tiukaksi, vaan että ihon ja rannekkeen väliin jää vähän tilaa.
Nahka venyy aina käytössä jonkin verran.

Ranneke on jätetty tarkoituksella vuorittamatta ja reunat kääntämättä, jotta sisäpuoli olisi mahdollisimman pehmeä ja ’takertumaton’.
Musta nahka saattaa kostuessaan päästää väriä.
Huom. nahan kuviointi ja pinnan viimeistely vaihtelee sen mukaan, millaisia paloja on kulloinkin saatavilla! Täsmälleen samanlaista kuviointia kuin kuvassa ei välttämättä ole toista samanlaista.
Korut on valmistettu nahan ja teollisuuden jämäpaloista, joten niiden luonne on rouheampi kuin sileiden ja valikoitujen priimanahkojen.

Käsintehty.

 

#tyypit  #roskastakaunista  #cesdesign
S I I S T I T   T Y Y P I T   E I   R O S K A A !

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Kuvaus

Kaikki Tyyppien nahkatuotteet valmistetaan ylijäämänahasta, eli esim. huonekaluteollisuuden ja verhoilijoiden roskispaloista.
Nahkatuotteisiin ei osteta lainkaan priimoja vuotia – tarkoitus on hyötykäyttää jo olemassaolevaa, hylättyä materiaalia ja estää käyttökelpoista materiaalia päätymästä kaatopaikalle.

Ylijäämänahasta valmistetut rusettikorut ja -asusteet olivat Söpis-tuotteiden lisäksi Tyyppien ensimmäisiä tuotteita.
Roikkuvat rusettikorvikset ketjulla ja rusettikaulakoru oli Tyyppien ensimmäiset rusettimallit ja tulivat myyntiin alkuvuodesta 2016.
Leveä rusettiranneke julkaistiin alkuvuodesta 2017 ja kapea rusettiranneke pian sen jälkeen.

Huom.
Nahkatuotteet valmistetaan vain tilauksesta ja toimitusaika (=se aika, jonka jälkeen tilaus toimitetaan postiin) on tällä hetkellä min. 5 arkipäivää.

Poikkeuksia saattaa tulla, lähinnä materiaalitilanteen takia – jos materiaalista on pulaa ja toimituksessa menee hurjan paljon pidempään, saat tästä tiedon sähköpostiin.
Kun tilaus on toimitettu postiin, sen perilletulo kestää Postin oman lupauksen mukaan 1-4 arkipäivää.
Tilauksesi perilletulo voi siis kestää tilauspäiväastä laskien min. 9 arkipäivää = n. kaksi viikkoa.
Ota tämä huomioon etenkin lahjatilauksissa!

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail