Siirry suoraan sisältöön

Rusetti kaulakoru Maxi

32,00

Huomioi, että nahkatuotteet valmistetaan aina tilauksesta ja siksi niiden toimitusaika on pidempi, kuin muiden tuotteiden.
Jos tilaat nahkatuotteita lahjaksi ja tuotteilla on kiire, mainitse siitä erikseen kassalla Kommentit-kentässä! (Näin voidaan jo ennakkoon arvioida ehtiikö tuotteet haluttuun päivämäärään.)

Iso rusettikaulakoru mustaa ylijäämänahkaa – rohkeille pukeutujille.
Miks vaan miehet sais käyttää mirriä kaulassa?

Maxi-Rusetin koko n. 10 x 6 cm.
Ketju terästä (nikkelitön), 3 pituusvaihtoehtoa: 70 cm / 80 cm / 90cm – huom. ketjussa ei ole lukkoa, joten mittaa pituus niin, että saat laitettua korun helposti pään yli ja että se laskeutuu haluamaasi kohtaan.

Kuvissa vierekkäin Maxi- ja Mini-Rusetti kokoeron hahmottamiseksi – Mini-Rusetti löytyy omana tuotteenaan täältä: MINI-RUSETTI

Nahka on luonnonmateriaali ja jokainen nahkapala on erilainen!
Pintakuviointi vaihtelee voimakkaasta lähes sileään pintaan.
Tyypit käyttää vain ylijäämänahkaa, joka vielä lisää saatavilla olevien palojen erilaisuutta – täsmälleen samanlaista pintaa/kuviointia kuin tuotekuvissa ei siis ole mahdollista saada.
Rusetteihin päätyy kuitenkin vain sellaiset palat, jotka on läpivärjättyjä (ei vaaleanharmaita reunoja) ja pintakuviointi niin sileä, kuin mahdollista.

Valmistettu huonekaluteollisuuden ylijäämänahasta.
Huomioi, että musta värjätty nahka saattaa kostuessaan päästää hieman väriä – ota huomioon käyttäessäsi vaalean paidan kanssa.

 

O O T  A I K A  I H K U !

[feather_share]

Valitse sun väri ja ketjun pituus:

Kaikki Tyyppien nahkatuotteet valmistetaan ylijäämänahasta, eli esim. huonekaluteollisuuden ja verhoilijoiden roskispaloista.
Nahkatuotteisiin ei osteta lainkaan priimoja vuotia – tarkoitus on hyötykäyttää jo olemassaolevaa, hylättyä materiaalia ja estää käyttökelpoista materiaalia päätymästä kaatopaikalle.

Ylijäämänahasta valmistetut rusettikorut ja -asusteet olivat Söpis-tuotteiden lisäksi Tyyppien ensimmäisiä tuotteita.
Roikkuvat rusettikorvikset ketjulla ja rusettikaulakoru oli Tyyppien ensimmäiset rusettimallit ja tulivat myyntiin alkuvuodesta 2016.
Leveä rusettiranneke julkaistiin alkuvuodesta 2017 ja kapea rusettiranneke pian sen jälkeen.

Huom.
Nahkatuotteet valmistetaan vain tilauksesta ja toimitusaika (=se aika, jonka jälkeen tilaus toimitetaan postiin) on tällä hetkellä min. 5 arkipäivää.

Poikkeuksia saattaa tulla, lähinnä materiaalitilanteen takia – jos materiaalista on pulaa ja toimituksessa menee hurjan paljon pidempään, saat tästä tiedon sähköpostiin.
Kun tilaus on toimitettu postiin, sen perilletulo kestää Postin oman lupauksen mukaan 1-4 arkipäivää.
Tilauksesi perilletulo voi siis kestää tilauspäiväastä laskien min. 9 arkipäivää = n. kaksi viikkoa.
Ota tämä huomioon etenkin lahjatilauksissa!