Tulppaani kaulakoru

38,00

Huomioi, että nahkatuotteet valmistetaan aina tilauksesta ja siksi niiden toimitusaika on pidempi, kuin muiden tuotteiden.
Jos tilaat nahkatuotteita lahjaksi ja tuotteilla on kiire, mainitse siitä erikseen kassalla Kommentit-kentässä! (Näin voidaan jo ennakkoon arvioida ehtiikö tuotteet haluttuun päivämäärään.)

Huonekaluteollisuuden ylijäämänahasta valmistettu Tulppaani-kaulakoru.
Mustaa nahkaa, aito hopeahelmi.
Koko n. 5 x 8,5 cm.

Teräsketju (nikkelitön), 3 pituusvaihtoehtoa 70 cm / 80 cm / 90 cm (valitse alta).
Huom. ketjussa ei ole lukkoa eikä säätövaraa: valitse ketjun pituus niin, että saat pujotettua korun helposti pään yli ja että se laskeutuu oikeaan kohtaan. Toiset haluaa tulppaanin olevan rinnan päällä, toiset lähempänä napaa – jos mahdollista, tsekkaa mittanauhan kanssa mikä sulle on istuvin kohta.

Ketju on mahdollista saada myös täysin omalla pituudella, mutta silloin korusta tulee mittatilaustyö eikä sillä ole palautus- eikä vaihto-oikeutta.
Jos haluat oman pituuden: valitse valikosta mikä tahansa pituus ja kirjoita Kommentit-kenttään haluamasi pituus selkeästi, esim. 76cm. Muista, että ketjun tulee mahtua pään yli!

 

Valitse ketjun pituus:

Poista

Kuvaus

Kaikki Tyyppien nahkatuotteet valmistetaan ylijäämänahasta, eli esim. huonekaluteollisuuden ja verhoilijoiden roskispaloista.
Nahkatuotteisiin ei osteta lainkaan priimoja vuotia – tarkoitus on hyötykäyttää jo olemassaolevaa, hylättyä materiaalia ja estää käyttökelpoista materiaalia päätymästä kaatopaikalle.

Ylijäämänahasta valmistetut rusettikorut ja -asusteet olivat Söpis-tuotteiden lisäksi Tyyppien ensimmäisiä tuotteita.
Roikkuvat rusettikorvikset ketjulla ja rusettikaulakoru oli Tyyppien ensimmäiset rusettimallit ja tulivat myyntiin alkuvuodesta 2016.
Leveä rusettiranneke julkaistiin alkuvuodesta 2017 ja kapea rusettiranneke pian sen jälkeen.

Huom.
Nahkatuotteet valmistetaan vain tilauksesta ja toimitusaika (=se aika, jonka jälkeen tilaus toimitetaan postiin) on tällä hetkellä min. 5 arkipäivää.

Poikkeuksia saattaa tulla, lähinnä materiaalitilanteen takia – jos materiaalista on pulaa ja toimituksessa menee hurjan paljon pidempään, saat tästä tiedon sähköpostiin.
Kun tilaus on toimitettu postiin, sen perilletulo kestää Postin oman lupauksen mukaan 1-4 arkipäivää.
Tilauksesi perilletulo voi siis kestää tilauspäiväastä laskien min. 9 arkipäivää = n. kaksi viikkoa.
Ota tämä huomioon etenkin lahjatilauksissa!

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail