Siirry suoraan sisältöön

Toimitustavat

★ Tyypit tarjoaa ILMAISEN toimituksen pakettina kaikille yli 60€ tilauksille!
Kun tilaat yli kuudellakympillä, anna kassalla kuponkikoodi KIITOS ja saat toimituksen maksutta.

Kun käytät koodin KIITOS tilauksesi toimitetaan automaattisesti Posti- tai Matkahuolto-pakettina osoitteesi mukaan lähimpään toimipisteeseen – jos haluat toimituksen johonkin tiettyyn paikkaan, mainitse se tilauksen Kommentit-kentässä.
(KIITOS-koodilla et voi valita toimitustapaa tarkemmin.)
Kannattaa kasata kaikki Tyypit-tarpeet yhteen ja tehdä vaikka kimppatilaus kaveri(e)n kanssa – säästätte yhdessä toimituskulut!


Toimitustavat – valitse sulle sopivin!

Verkkokaupan (Suomeen toimitettaville) tilauksille voit valita sulle sopivimman seuraavista vaihtoehdoista.
Toimitustavat ja niiden voimassa oleva hinta tulee näkyviin loppuvaiheessa, kun olet kirjoittanut tilaukselle toimitusosoitteen.
HUOM. yhdelle tilaukselle voi valita VAIN YHDEN toimitustavan – tee tuotteille, jotka haluat eri osoitteeseen tai eri toimitustavalla, uusi tilaus.

Postipaketti

Tilaus lähetetään Postin kautta tavallisena pakettina (S- tai M-kokoinen paketti).
Paketti toimitetaan osoitteesi perusteella lähimpään Postin toimipisteeseen ELLET ole Kommentit-kenttään kirjoittanut tarkkaa osoitetta, mihin paketin haluat (esim. tietyn Prisman pakettiautomaatti).

Matkahuolto

Tilaus lähetetään Matkahuollon pakettina (XXS-M).
Paketti toimitetaan osoitteesi perusteella lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ELLET ole Kommentit-kenttään kirjoittanut tarkkaa osoitetta, mihin paketin haluat (esim. tietty K-market).

Nouto Soma Shopista 0€

Voit noutaa verkkistilauksesi ILMAISEKSI Soma Shopista.
Soma Shop sijaitsee Helsingin Forumin yläkerrassa Kukontorilla (3. krs -> ulos sisäpihalle) ja se on auki joka päivä.
Voit noutaa tilauksesi koska tahansa SOMA shopin aukioloaikoina – saat sähköpostiin vahvistuksen, kun tilaus on toimitettu Somaan noudettavaksi.

Saat tilauksesi kassalta omalla nimelläsi (lahjatilaukset myös esim. lahjansaajan nimellä).
HUOM. Soma Shop ei postita tilauksia – valitse tämä toimitustapa vain, jos pääset varmasti noutamaan tilauksesi!

Nouto Tyypit-puodista 0€

Voit noutaa tilauksen maksutta myös Tyypit-puodista.
Tyypit-puoti on avoinna ti-pe klo 12-18 ja la 12-15 (su ja ma suljettu).

Ärrä-paketti

Tilaus lähetetään Ärrä-pakettina.
Ärrä-pakettien kuljetuksen hoitaa Postnord ja paketti toimitetaan osoitteesi perusteella lähimmälle Ärrälle ELLET ole Kommentit-kenttään kirjoittanut tarkkaa osoitetta, mihin nimenomaiselle Ärrälle paketin haluat.


Voit tilata tuotteita myös tavallisena kirjetoimituksena – ota siinä tapauksessa huomioon, että:
Kirjepostiin ei koskaan saa SEURANTAA – Tyypeillä eikä postillakaan ole siis mitään hajua, missä tilauksesi milloinkin huitelee.
Yleensä tämä ei ole ongelma – 99% kaikista kirjeistä on aina mennyt perille – mutta ota huomioon, että kirjeposti on nykyään todella hidas. Posti lupaa toimitusajaksi 2-4 arkipäivää, mutta todellisuudessa tämä saatta vaihdella 2-15 arkipäivän välillä. Joillain paikkakunnilla on myös rajattu kirjeiden jakeluun vain tietyt päivät.
Tyypit EI VOI TAATA kirjelähetyksille minkäänlaista toimitusaikaa – ota tämä huomioon varsinkin, jos haluat tilauksesi perille johonkin tiettyyn tilaisuuteen (juhlat, lahja, tms.).