Yhteys | Contact

Kysy, niin Tyypit vastaa!

Kysyttävää? Ota yhteyttä! | Questions? I’ll give you answers.

Tyyppien työhuoneella on useimmiten kädet likaiset tai epoksituubit auki, joten en välttämättä pysty vastaamaan puhelimeen – ota ensisijaisesti yhteyttä sähköpostilla tai viestillä.
Vastaan niin pian, kuin mahdollista (pääasiassa muutaman tunnin sisällä) mutta ota huomioon, että hommaa pyörittää pääasiassa yhden naisen show – jos vastaus viivästyy, älä hermostu; vastaan sulle kyllä!
★ I am usually, well, working so most of the time I am not able to answer phone calls – please contact me primarily via email or send me a message.

sähköposti | caroline (at) ces.fi
facebook | @tyypit
instagram | @tyypit_
whatsapp | 044 596 2147

Tyyppien työhuone | Workspace

Tyypit tarvitsi lisää tilaa ja työhuone on m u u t t a n u t !
Tyypit-tuotteet valmistuu nyt parin korttelin päässä entisestä, työhuoneella Kampissa osoitteessa Eerikinkatu 28, Helsinki.
Korupajan pyörittämiseltä ei valitettavasti jää aikaa putiikin pitämiseen ja siks työhuoneella ei ole enää aukioloaikoja lainkaan.
Kaikki korujen tilaustyöt (esim. korut omilla mitoilla, ketjujen vaihdot, kustomoinnit), noudot ja korjaukset (esim. tappien fiksaus) hoituu SOMA shopin kautta (Forum Kukontori, Helsinki) – laita viestiä, niin sovitaan yksityiskohdista ja aikatauluista. Ja kusti polkee, kuten ennenkin, eli korjaukset ja kustomoinnit tottakai edelleen myös postitse.
★ All Tyypit products are 100% made in Finland, in Helsinki area – all jewellery pieces are assembled in my workspace in Kamppi (Eerikinkatu 28, Helsinki).
Workspace is not open for public but Tyypit are sold in various locations around Finland (see below).

Jälleenmyyjät | Retailers in Finland

Kätevimmin tutustut Tyypit-tuotteisiin livenä ihanilla jälleenmyyjillä!
Poikkea reissullas ainakin tänne:
SOMA shop  Forum Kukontori, Helsinki
Makasiinin Puoti & Kahvila  Mäntyharju
SHOPpi Craft&Design Lapland  Levi, Kittilä
Luova Linna  Jyväskylä
Hoitola Manna  Ideapark Lempäälä
Pikkukylän Puoti  Uusikaupunki
YES!Hius  Tervajoki
Weecos Sustainable Marketplace  www.weecos.com

♥ Jos haluat ryhtyä Tyyppien jälleenmyyjäksi, lue ensihätään tietoa Jälleenmyyjä-sivulta – jos homma kuulostaa sulle sopivalta, ota sen jälkeen yhteyttä caroline (at) ces.fi.
If you feel like Tyypit products would fit perfectly to your shop’s selection, please contact me caroline (at) ces.fi – let’s talk about details!

♥ Jos haluaisit saada Tyyppejä myyntiin jonnekin sun lähelle, jossa voit käydä niitä hiplailemassa vaikka joka päivä, ota ensisijaisesti yhteyttä paikalliseen putiikkiin – putiikinpitäjä päättää itsenäisesti, sopisko Tyypit just hänen valikoimaansa. Mutta kun avaa suunsa, toiveet saattaa toteutua! Niin on käynyt, eikä se ole urbaania legendaa! 😀