Siirry suoraan sisältöön

Lahjakortti

15,00400,00

Anna Tyypit lahjaksi
Jos et tiedä mikä sopisi lahjansaajalle parhaiten, anna mahdollisuus valita itse – hommaa Tyyppien lahjakortti !

Problem solved.

Muutama tärkeä juttu:

● Lahjakortti toimitetaan joko tilaajalle tai suoraan lahjansaajalle – jos haluat toimituksen suoraan lahjansaajalle, muista kirjoittaa eri toimitusosoite, kuin laskutusosoite! Lahjakortin voi tottakai myös noutaa (noudettaessa toimituskulut 0€).
Jos haluat lahjakortin mukaan oman henkilökohtaisen toivotuksen, kirjoita se Kommentit-kenttään, niin kirjoitan sen lahjakorttiin.
● Lahjakortin saaja voi käyttää sen Tyypit verkkokaupassa tai Tyypit-puodissa (Eerikinkatu 12, Hki).
Verkkokaupasta lahjatoimitukset kaikkialle Suomeen: lahjansaaja ei maksa lahjakortilla tekemästään verkkokauppatilauksesta toimituskuluja!
● Lahjakortti on voimassa seitsemän (7) kuukautta ostopäivästä.
● Lahjakortin voi käyttää vain kertaostokseen: siitä ei anneta rahaa takaisin eikä kortille voi jättää saldoa. Mikäli ostos on suurempi kuin lahjakortin arvo, käyttäjä maksaa erotuksen.
● Lahjakortissa oleva verkkokauppakoodi on kertakäyttöinen! Se toimii vain kerran, joten lahjakortti kannattaa säilyttää kuoressaan, katseilta piilossa.
● Toimivassa lahjakortissa on aina Tyyppien leima.
● Lahjakortti toimitetaan aina kauniisti ja tyylikkäästi pakattuna, täysin valmiina; sun huoleksesi jää vain antaa se!
● Tyypit-tuote on eettisesti valmistettu, ekologinen, kotimainen, kaunis, käsintehty, laadukas lahja – lahjakortilla varmistat, että se on myös 100% mieluinen!