Lahjakortti

15,00

Anna Tyypit lahjaksi
Jos et tiedä mikä sopis lahjansaajalle parhaiten, anna mahdollisuus valita itse – hommaa Tyyppien l a h j a k o r t t i !

Problem solved.

Muutama tärkeä juttu:

Jos haluat lahjakortin arvoksi enemmän, kuin 15€, valitse määräksi useampi kappale!
Lahjakortin arvo voi siis olla mikä tahansa 15€ kerrannainen (30€ / 45€ / 60€ jne.) – 30€ lahjakortiksi valitse siis 2 kpl 15€ kortteja.
Lahjakorttiin kirjoitetaan valitsemasi ja maksamasi summa (saajalle ei siis toimiteta useampaa korttia esim. kahta 15€:n korttia vaan vain yksi, haluamallasi summalla).
Alle 15€ lahjakortteja ei ole saatavilla.

● Lahjakortti toimitetaan joko tilaajalle tai suoraan lahjansaajalle – jos haluat toimituksen suoraan lahjansaajalle, muista kirjoittaa eri toimitusosoite, kuin laskutusosoite!
Jos haluat lahjakortin mukaan oman henkilökohtaisen toivotuksesi, kirjoita se Kommentit-kenttään, niin toimitamme sen perille.
● Lahjakortin saaja voi käyttää sen Tyyppien verkkokaupassa tai erikseen sovittaessa Helsingin Forumin SOMA shopissa (koskee vain Tyypit-tuotteita).  Verkkokaupasta toimitukset kaikkialle Suomeen – lahjansaaja ei maksa lahjakortilla tekemästään tilauksesta toimituskuluja!
● Lahjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta ostopäivästä.
● Lahjakortin voi käyttää vain kertaostokseen: siitä ei anneta rahaa takaisin eikä kortille voi jättää saldoa. Mikäli ostos on suurempi kuin lahjakortin arvo, käyttäjä maksaa erotuksen.
● Lahjakortissa oleva verkkokauppakoodi on kertakäyttöinen! Se toimii vain kerran, joten lahjakortti kannattaa säilyttää kuoressaan, katseilta piilossa.
● Toimivassa lahjakortissa on aina Tyyppien leima.
● Lahjakortti toimitetaan aina kauniisti ja tyylikkäästi pakattuna, täysin valmiina; sun huoleksesi jää vain antaa se!
● Tyypit-tuote on eettisesti valmistettu, ekologinen, kotimainen, kaunis, käsintehty, laadukas lahja – lahjakortilla varmistat, että se on myös 100% mieluinen!

Valitse lahjakortin kuva: