Siirry suoraan sisältöön

Poppy tupsulla | eri värejä

29,00

Yhden tupsu-Poppyihin ihastuneen asiakkaan sanoin: Nää on rock!

Ja sitä Poppyt tupsulla on – vaikka Poppyn muotokieli on klassinen, tupsut ja kimalteleva yläosa tekee näistä herkuista supernäyttävät ja täysin katu-uskottavat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Vaatteet määrittää tupsu-Poppyjen tyylin: musta nahkarotsi ja farkut vai pikkumusta – samat korvikset, täysin eri tyyli.
Ja molemmat toimii.

Korvisten yläosa on kivasti kimaltelevaa peiliakryyliä, taustapuoli on harmaa (koska kaksipuolista peiliä ei ole teknisesti mahdollista valmistaa).
Tupsut on kevyesti kiiltävää polyesterilankaa – osassa tupsuväreistä kaksi eri pituutta!
Saatavilla myös vanerisella yläosalla MUSTANA – vanerisen yläosan molemmat puolet mustia.

Huomaa, että pitkät (9 cm) ja lyhyet (5,5 cm) tupsut on malliltaan erilaiset: lyhyiden tupsujen yläosassa on pieni antiikkipatinoitu metalliholkki – myös tupsujen runsaudessa on selkeä ero pitkän ja lyhyen välillä.

Yläosan koko aina 4 x 4 cm, korviksen kokonaispituus
•pitkillä tupsuilla n. 15 cm
•lyhyillä tupsuilla n. 11 cm

Metalliosat – koukut, lenkit – on terästä (kirurginteräs, nikkelitön).
Tupsu-Poppyissä on vakiona koukut – jos haluat terästapit, mainitse siitä erikseen tilauksen Kommentit-kentässä!

HUOM. Koukut/tapit ja lenkit on kaikissa väreissä aina teräksen väriset!
Tyypit ei käytä korviksissa muita metalleja kuin pinnoittamatonta aitoa terästä: siksi metalliosien väri on aina sama, olipa muissa korviksen osissa mitä värejä tahansa. Tämä on puhtaasti käyttöturvallisuuskysymys.

HUOM. 2 Kirkkaanvihreän ja oliivinvihreän tupsun välillä on selkeä ero! Valitettavasti kuvissa se ei tule selvästi esiin, mutta livenä kirkkaanvihreä on oikeasti kirkkaan vihreä. Oliivinvihreän tupsun väri on murrettu, tummempi: ei ihan armeijanvihreä, mutta lähellä metsänvihreää.

Mitä taas tulee petroolinvihreään peiliakryyliin, sitä on vaikea kuvailla sanoin: mutta se ei ole sininen eikä se missään nimessä ole vihreä. Se on periaatteessa turkoosi, mutta vähän enemmän vihreään kuin siniseen taittava – siis petroolinvihreä 🙂

 

PEILIAKRYYLISTÄ:
Peiliakryyli on huomattavasti herkempi materiaali kuin vaneri – se naarmuuntuu helposti ja kestää heikosti kemikaaleja, kuten hiuslakkaa ja hajuvettä.
Korvikset siis korviin vasta ihan viimeisenä, kun kaikki aineet on suihkuteltu!
Peilipinta ei kestä myöskään kovin hyvin pitkäkestoista kosteutta, kuumuutta eikä isoja lämpötilan vaihteluja – tämä ei koske tavallisia sääolosuhteita vaan esim. suihkua, saunaa, korvisten jättämistä märälle tiskipöydälle / auton ikkunalle aurinkoon / sateeseen terassille, jne.
Normaalissa käytössä peilikin säilyy siistinä pitkään, mutta säilytä hyvin – mieluusti korurasiassa tai -taulussa/telineessä.
Äläkä vaan nakkaa peilikoruja laukun pohjalle jatkoilta lähtiessä! Ne naarmuuntuu takuuvarmasti, ehkä jopa lohkeaa reunastaan – ja peilipinnassa naarmut näkyy huomattavasti paremmin ja rumemmin kuin esim. vanerissa.

Saatat myös pitää...