Siirry suoraan sisältöön

Salama korvakorut | eri malleja

18,0032,00

Upeat Salama-korvakorut säkenöi iloa ja asennetta sun jokaiseen päivään. Rokrok!

Salamakorvikset löytyy joka makuun ja tyyliin:
Lux-versioissa (‘LUX – 2 irrotettavaa salamaa, renkaat’ ja ‘LUX – 2 salamaa, koukut’) on kaksi salamaa päällekkäin; edessä pinkki-vihreä salama suomalaista koivuvaneria ja takana isompi, kauniisti kimaltava salama peiliakryyliä.

Salamat roikkuu mallista riippuen joko kauniissa renkaassa (kullattua terästä) tai perinteisessä teräskoukussa – erona on, että renkaasta molemmat salamat on helposti irrotettavissa ja voit käyttää niitä tai vaikka vain pelkkää rengasta myös erikseen. Kolme korvismallia samassa, wooou!
Koukullisessa Lux-mallissa salamat ei ole irrotettavia, mutta muuten korvikset on samanlaiset.
Taimmaisen, kauniisti kimmeltelevän salaman saat joko pinkkinä tai ruusukultaisena.

Salamat saat toki myös ilman blingiä, kokonaan koivuvanerisina perinteisessä teräskoukussa – joko isona (kork. 6 cm) tai pienenä (kork. 3 cm).

Kaikki metalliosat on laadukasta terästä (nikkelitön).
Koukullisissa malleissa kaikki metalliosat on teräksenvärisiä (koukkuja ei ole saatavilla kullanvärisinä).
Rengasversiossa metalliosat on vakiona kullanvärisiä. JOS haluat teräksenväriset renkaat, mainitse siitä erikseen tilauksen Kommentit-kentässä (ei maksa extraa).

Joko sulla salamoi?

Salamat, kuten kaikki Tyypit-tuotteet, on laadukasta suomalaista suunnittelua ja työtä – materiaalit on valittu laadun, käyttömukavuuden ja -turvallisuuden ehdoilla.
Kaikki työvaiheet piirtämisestä viimeistelyyn on tehty Suomessa – ja sillai ihan oikeasti; ei vain markkinointipuheissa.

Tyypit muotoilee iloa sun elämään!

Saatat myös pitää...