Siirry suoraan sisältöön

Puhelimen taustakuva | Laatumuija

0,96

Huom. tämä on ladattava, digitaalinen tuote.

Tämän tuotteen ostamalla saat latauslinkin, josta saat tallennettua puhelimeesi Laatumuija-taustakuvan.
Et saa postitse minkäänlaista fyysistä tuotetta – valitse siksi toimitustavaksi NOUTO (=toimituskulut 0€).

Maksun jälkeen latauslinkki näkyy ruudulla Kiitos tilauksestasi -sivulla, lilassa laatikossa.
Linkki toimitetaan myös sähköpostiin: saat tilausvahvistuksen, jossa tuoterivillä on tiedoston latauslinkki -> lataa ja tallenna jommasta kummasta linkistä kuva puhelimeen.
Kun kuva on tallennettu puhelimeen, voit asettaa sen taustakuvaksi – kaikilla puhelinmalleilla taustakuvan vaihto tapahtuu asetuksissa vähän eri paikasta; tutustu oman puhelimesi asetuksiin.

Latauslinkki toimii vain kaksi (2) kertaa – älä siis klikkaile sitä “huvikseen”.

Eri puhelinmerkeillä on omat tallennustavat ja kansiot tallennetuille tiedostoille – jos et ole aiemmin ladannut kuvia tai tiedostoja linkkien kautta, tutustu oman puhelimesi tallennustapaan ennen ostoa!
(Koko homma on superhelppo, mutta saattaa joskus hämmentää, jos kuva ei löydykään samasta paikasta kuin omat valokuvat.)

Kuvassa taustakuva on asennettu lukitusnäytön taustaksi Samsung Galaxy Noteen, sinisen valon suodatin päällä.
(PS. Taustakuvassa ei tietenkään ole kuvan puhelimessa näkyviä tietoja – sun luurissa näkyy taustakuvan päällä sun omat tiedot 🙂 )

Kuvassa on kermanvaalea tausta, pupulla on vaaleanruskea rusetti, keskellä olevan rinkulan sisus on tumma mintunvihreä, pinkeillä kuvioilla.

Huomioi, että kuvan värit puhelimen ruudulla vaihtelee sen mukaan, millaiseksi olet määrittänyt oman puhelimesi näytön (kirkkaus, sinisen valon suodatuksen voimakkuus, värikirkkaus, jne.). Ruudun säätöjä muokkaamalla muokkautuu myös kuvan värit.