Siirry suoraan sisältöön
Ale!

Kasvio | poistunut malli

Alkuperäinen hinta oli: 26,00€.Nykyinen hinta on: 18,00€.

Jo aikaa sitten valikoimasta poistunutta Kasvio-mallia on kyselty ja varaston perukoilta löytyi kuin löytyikin vielä muutama pari kolmessa värissä – ne myydään nyt pois alehinnalla.

HUOM. Näissä Kasvioissa on kaikista nykyisistä korvismalleista poiketen väritön eli koivunvärinen taustapuoli – väri on vain etupuolella.
(Kuvissa toinen keltainen korvis on käännetty niin, että koivunvärinen tausta näkyy – muissa väreissä samanlainen).
Etupuolen värit on kaikki murrettuja – värin alla ei ole valkoista pohjamaalia, joten värin läpi kuultaa koivun oma väri. Tästä syystä värit ovat haaleampia, kuin nykyisten mallistojen värit.

Kaikissa on valmiina teräskoukut, MUTTA halutessasi voin vaihtaa näihin (muista alekorviksista poiketen) myös terästapit: jos haluat tapit, mainitse erikseen tilauksen Kommentit-kentässä! (Muuten korvikset tulee koukuilla eikä palautus ole valitettavasti maksutonta).

JOS olet Kasvioita kaipaillut, tilaa omasi samantien – näitä EI TULE enää lisää, eli en tee uusia versioita. Myyn pois vain varastosta löytyneet kappaleet.

Lehden korkeus n. 5 cm (koukun kanssa n. 6,5 cm), leveys n. 3,5 cm.

HUOM. HUOM. HUOM.!
Korvakuvassa on Kasvion ketjumalli, jota ei ole enää saatavilla!
Kuvasta kuitenkin näkyy tämän yksittäisen Kasvion istuvuus korvassa – ylempi lehti on melkein samassa kohdassa kuin tämä yksittäinen lehti (huom. ei ketjua!) ja koko on sama.
Korvakuvan värit EI OLE samat kuin myynnissä olevien värit!