Siirry suoraan sisältöön

Maksukortti-design

2,90

Aina kaivannut oikeesti tyylikästä maksukorttia – joka suorastaan vaatii päästä pois lompakosta ja esille?

No nyt sä saat sellasen!
Tyypeiltä saat kuvan mukaisen korttidesign-aineiston omaan sähköpostiin – lataa se heti sun omalle koneelle ja tilaa sen jälkeen “maksukortti omalla kuvalla” omasta verkkopankista.

Kuvan design on ‘testattu’ vain Nordean myöntämillä maksukorteilla – tilaa muiden pankkien kortteihin tämä design vain sun omalla vastuulla! (Tilauksella/maksukortin design-tiedostolla ei ole palautusoikeutta.)

Huomioi nämä =  erittäin tärkeitä juttuja:

Voit ladata pdf-tiedoston VAIN KERRAN (1)! Tallenna pdf siis heti kun lataat sen – ja kansioon/paikkaan, josta varmasti löydät tiedoston, kun olet tilaamassa korttia. Et saa tiedostoa uudestaan mistään jälkikäteen!

Latauslinkki on voimassa VAIN 7 vuorokautta! Jos mahdollista, lataa ja tallenna aineisto heti kun olet tehnyt tilauksen –  muuten se helposti unohtuu ja jää roikkumaan liian pitkäksi aikaa (trust me, been there). Et saa tiedostoa uudestaan mistään jälkikäteen!

Hinta (11€) sisältää VAIN pdf-tiedoston eli itse korttidesignin! Hinta ei sisällä mitään korttiin liittyviä kuluja, kuten esim. pankin veloittamia maksuja tms.
Mikäli korttidesign ei jostain syystä mene läpi pankin korttipalvelussa (esim. Nordean kuvaehtojen yllättävän päivityksen/muutoksen takia), Tyypit palauttaa sulle tottakai korttidesignin hinnan (11€) – Tyypit ei missään tilanteessa vastaa pankin mahdollisesti veloittamista muista kuluista!

Tyypit ei vastaa kortin tilaamisesta! Pdf-tiedoston ostamalla saat ainoastaan tiedoston, jonka itse liität omaan korttitilaukseesi sille tarkotettuun kohtaan – sun tulee itse tehdä korttitilaus ja hoitaa asiointi oman pankkisi kanssa, haluamaasi kanavaa käyttäen.

Tyypit ei vastaa siitä, saatko uuden kortin vai et – esim. jos haet luottokorttia omalla kuvalla, Tyypit ei vaikuta siihen myönnetäänkö sulle luottokortti vai ei: pankki päättää sen! Jos siis luottohakemus tulee hylsynä takaisin, voit käyttää ostamaasi korttidesign-tiedostoa vaikka uuteen Debit-korttiin – korttidesignia ei voi ‘palauttaa’ Tyypeille.
Uuden Debit-kortin saa olemassaolevalle tilille lähes poikkeuksetta.

Aineiston käyttö tapahtuu näin:

•Maksa maksukorttidesign – valitse toimitustavaksi NOUTO, niin et joudu maksamaan toimituskuluja!

•Saat maksun jälkeen sähköpostiin tilausvahvistuksen, jossa tuoterivillä on tiedoston latauslinkki -> lataa ja tallenna linkistä löytyvä pdf heti sun omalle koneelle.

(Latauslinkki löytyy myös jo heti maksun jälkeen ruudulla näkyvältä Kiitos tilauksestasi -sivulta, mutta huom. voit ladata tiedoston vain kerran! Älä siis klikkaa linkkiä “vain kokeillaksesi” vaan ole valmis tallentamaan tiedosto sulle kätevimpään paikkaan. Maceillä tiedosto tallentuu useimmiten automaattisesti Latauksiin, mutta PC:llä joudut valitsemaan kansion.)

•Kirjaudu sun omaan Nordean verkkopankkiin ja tee uuden maksukortin hakemus/tilaus (huom. Tyypit ei ole tässä vaiheessa enää millään muotoa mukana hommassa; Tyypeiltä saat ainoastaan tiedoston, jota voit käyttää korttihakemusta tehdessä).

•Valitse korttihakemukseen “Kortti omalla kuvalla” -> lataa oma kuva eli aiemmin tallentamasi Tyyppien pdf-tiedosto sille varattuun kohtaan korttihakemuksella.

•Jää odottamaan uutta korttia.

•JOS kuva (=tiedosto) ei jostain syystä menekään läpi (esim. päivitettyjen kuvaehtojen takia), Nordea ilmoittaa siitä sulle verkkopankin Viesteissä; ota siinä tapauksessa ruutukaappaus viestistä, jos haluat että Tyypit palauttaa sulle korttidesign-tiedoston hinnan (11€).
Tyypit ei vastaa kortista aiheutuvista kustannuksista, esim. pankin mahd. veloittamista maksuista.