Siirry suoraan sisältöön

Rusetti kaulakoru Mini

32,00

Huomioi, että nahkatuotteet valmistetaan aina tilauksesta ja siksi niiden toimitusaika on pidempi, kuin muiden tuotteiden.
Jos tilaat nahkatuotteita lahjaksi ja tuotteilla on kiire, mainitse siitä erikseen kassalla Kommentit-kentässä! (Näin voidaan jo ennakkoon arvioida ehtiikö tuotteet haluttuun päivämäärään.)

Pieni rusettikaulakoru ylijäämänahkaa.
Rusetin koko n. 5 x 3 cm, teräsketjun (nikkelitön) pituus 60 cm.
Ketjussa ei ole lukkoa, vaan se laitetaan kaulaan pään yli.

Jos ehdottomasti haluat pidemmän ketjun, onnistuu – kirjoita haluamasi ketjun pituus tilauksen Kommentit-kenttään; esim. 69cm.
Kustomoidulla ketjulla korusta tulee mittatilaustuote eikä sillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mittaa siis pituus mittanauhan kanssa tarkasti ennen tilausta.
Muista, että korun tulee mahtua pään yli!

Osassa kuvista vierekkäin Mini- ja Maxi-Rusetti kokoeron hahmottamiseksi – Maxi-Rusetti löytyy omana tuotteenaan täältä: MAXI-RUSETTI

Valmistettu huonekaluteollisuuden ylijäämänahasta.
Nahka on luonnonmateriaali ja jokainen nahkapala on erilainen!
Pintakuviointi vaihtelee voimakkaasta lähes sileään pintaan.
Tyypit käyttää vain ylijäämänahkaa, joka vielä lisää saatavilla olevien palojen erilaisuutta – täsmälleen samanlaista pintaa/kuviointia kuin tuotekuvissa ei siis ole mahdollista saada.
Rusetteihin päätyy kuitenkin vain sellaiset palat, jotka on läpivärjättyjä (ei vaaleanharmaita reunoja) ja pintakuviointi niin sileä, kuin mahdollista.

Huom.
Musta värjätty nahka saattaa kostuessaan päästää hieman väriä – ota huomioon käyttäessäsi vaalean paidan kanssa.

Nahka ei kestä uimista, saunomista tai suihkua – lue lisää käytöstä ja hoidosta Korujen hoito -sivulta.

 

#roskastakaunista   #tyypit     #nowaste

Kaikki Tyyppien nahkatuotteet valmistetaan ylijäämänahasta, eli esim. huonekaluteollisuuden ja verhoilijoiden roskispaloista.
Nahkatuotteisiin ei osteta lainkaan priimoja vuotia – tarkoitus on hyötykäyttää jo olemassaolevaa, hylättyä materiaalia ja estää käyttökelpoista materiaalia päätymästä kaatopaikalle.

Ylijäämänahasta valmistetut rusettikorut ja -asusteet olivat Söpis-tuotteiden lisäksi Tyyppien ensimmäisiä tuotteita.
Roikkuvat rusettikorvikset ketjulla ja rusettikaulakoru oli Tyyppien ensimmäiset rusettimallit ja tulivat myyntiin alkuvuodesta 2016.
Leveä rusettiranneke julkaistiin alkuvuodesta 2017 ja kapea rusettiranneke pian sen jälkeen.

Huom.
Nahkatuotteet valmistetaan vain tilauksesta ja toimitusaika (=se aika, jonka jälkeen tilaus toimitetaan postiin) on tällä hetkellä min. 5 arkipäivää.

Poikkeuksia saattaa tulla, lähinnä materiaalitilanteen takia – jos materiaalista on pulaa ja toimituksessa menee hurjan paljon pidempään, saat tästä tiedon sähköpostiin.
Kun tilaus on toimitettu postiin, sen perilletulo kestää Postin oman lupauksen mukaan 1-4 arkipäivää.
Tilauksesi perilletulo voi siis kestää tilauspäiväastä laskien min. 9 arkipäivää = n. kaksi viikkoa.
Ota tämä huomioon etenkin lahjatilauksissa!