Siirry suoraan sisältöön

Söpöyskupla nahkakorvikset

59,00

Upean rönsyilevät ja runsaat Söpöyskupla-korvikset valmistetaan ylijäämänahasta – mm. verhoilijoiden ja huonekaluteollisuuden jämätilkuista.
Söpöyskuplissa on yhteensä 18 kukkaa, joista jokainen on työstetty käsin; korvikset on siis sataprosenttisesti suomalaista käsityötä.

Korvisten kokonaispituus pisimmästä kohdasta on n. 11 cm, yhden kukan leveys n. 2,5 cm. Korvikset on koostaan huolimatta unelmankevyet!
Kukat on kiinnitetty toisiinsa teräksisillä lenkeillä – myös koukut terästä, kuten kaikissa Tyypit-korviksissa (ns. kirurginteräs, erittäin hyvin siedetty materiaali myös herkillä).

Söpöyskuplat elää kauniisti korvissa – heiluu, kääntyilee ja leijailee, ihan kuin kevyet kukan terälehdet!

Söpöyskupliin on valittu jämätilkkujen parhaat kohdat – tilkut kuitenkin on nimenomaan jämänahkaa, ja se saattaa näkyä mm. taustapuolen runsaassa “höytyväisyydessä”, nahan pintakuvioinnin tavallista isommissa eroissa (koska palat on leikattu eri kohdista) tai palojen pienissä paksuuseroissa.
Kaikki pienet yksityiskohdat ja luonnonmateriaalin eläväisyys tekee kuitenkin korviksista täysin uniikit – just sun korvikset!

Huomioi nämä – Söpöyskuplia tehdään:
• vain tilauksesta; toimitusaika siis pidempi, postitetaan n. viikon kuluessa tilauksesta
• ylijäämätilkkujen saatavuuden mukaan; värit siis jonkin verran vaihtelee, ja välillä mallia ei ole ollenkaan saatavilla
• vain omaan myyntiin = ei myydä jälleenmyyjien kautta; saatavilla vain Tyypit-puodista ja tilaamalla verkkokaupasta